El Vila-real va aconseguir una victòria que tanca una setmana que no havia estat gaire bona per als seus interessos, després de la derrota a Eibar de diumenge passat i, sobretot, de la desfeta a casa en la Lliga Europa contra l'Osmanlispor. Els de la Plana van guanyar per 2-0 un Betis trist, que pot fer fora Gustavo Poyet com a entrenador en les properes hores.

L'equip de Fran Escribá va sentenciar amb dos gols de factura molt maca. El primer, després d'un xut de Manu Trigueros, que va sorprendre Adán, i el segon, a l'inici de la represa, amb un tret de Roberto Soriano.

Per la seva banda, el Celta també es va refer de la derrota europea a Amsterdam i va remuntar el partit contra un València que no surt de la zona baixa de la classificació. Això que els de Prandelli es van avançar amb un gol de Dani Parejo, en transformar un penal de David Costas a Rodrigo. Abans del descans, el Celta va empatar en la seva primera rematada, un espectacular xut de Roncaglia. La remuntada la va culminar el suec Guidetti, un quart d'hora abans del final del partit.