El base Stephen Curry, dels Warriors de Golden State, va començar la seva cita personal amb els rècords a la NBA i davant els Pelicans de Nova Orleans va anotar 13 triples, la millor anotació en la història del bàsquet professional, que va ajudar a aconseguir la victòria del seu equip per 116-106.

La inspiració de Curry, actual jugador més valuós (MVP) de la lliga, va prendre protagonisme a l'ala estrella Kevin Durant, que va aportar 22 punts. Curry va estar imparable i va encistellar 13 dels 17 tirs que va fer des de fora del perímetre, i va acabar el partit amb 16 cistelles de tirs de camp en 26 intents que el van deixar amb 46 punts, la millor marca aquesta temporada, cinc rebots i cinc assistències.

El rècord previ d'un sol partit era de 12 triples, compartit per Curry, Kobe Bryant i Donyell Mashall. La seva inspiració va arribar després que Curry va acabar amb un 0 de 10 en triples en la derrota davant Los Angeles Lakers, divendres passat, que li va trencar una ratxa de 157 partits seguits amb almenys un triple. "Crec que vaig tenir el toc perfecte de canell i després de les fallades en els últims partits tot va tornar a la normalitat", va declarar Curry, que ja ha fet 7 partits com a professional en què almenys ha anotat 10 triples. El base de Golden State va tenir el seu primer partit de la temporada amb 40 o més punts, i la temporada passada va aconseguir superar aquesta marca encistelladora en 13 partits.

Amb Curry i Durant, l'altra bona notícia per als Warriors va ser que el seu company, l'escorta Klay Thompson, es va contagiar també de la seva inspiració encistelladora per recuperar la seva i aportar 24 punts després d'anotar 11 de 20 tirs de camp, inclosos 2 de 7 en triples. I l'ala-pivot Draymond Green va acabar el partit amb quatre punts, 12 rebots, 11 assistències i dos taps.