n Txiki Begiristain, director esportiu del Manchester City, va elogiar ahir al Mònaco, el seu rival a vuitens de final de la Lliga de Campions, i va dir que «està fent el millor futbol de França». «Evitem el Barça, Bayern i Madrid perquè no podíem enfrontar-nos a ells, però la resta d'equips en vuitens han de ser respectats i són aquí perquè s'ho mereixen», va comentar Begiristain després del sorteig. El Mònaco «està fent el millor futbol de França i mereix ser aquí, com la resta d'equips», va declarar a la cadena britànica BT Sport. «És una nova aventura perquè mai abans ens hem enfrontat a ells. Tenim molt de respecte pel que han fet i pel que estan fent. Van guanyar un grup molt complicat, amb el Bayer Leverkusen i el Tottenham Hotspur. Tenen una plantilla molt jove, amb molt talent i juguen molt bé», va declarar.

Davant tindrà un club eufòric a la lliga francesa i que ha recuperat la il·lusió per guanyar la lliga, que lluita de tu a tu amb el Niça, líder de França. L'entrenador del Mònaco, Leonardo Jardim, va assegurar que l'equip no parteix com a favorit, però va assenyalar confiar en «la qualitat de la seva plantilla». Sobre Guardiola, l'entrenador lusità va assegurar que és «un dels millors del món».

Per la seva banda, el vicepresident del Mònaco, el rus Vadim Vasilyev, va assegurar que el seu club jugarà «sense por» i va recordar que l'equip monegasc té l'atac més golejador d'Europa: « vam marcar gols (53 gols en 17 jornades de lliga), hem d'anar sense por i fer el nostre futbol. El que hagi de passar, passarà», va declarar Vasilyev.