Segueix-nos a les xarxes socials:

El Sevilla es refà i capgira el partit davant el Betis

El Sevilla es refà i capgira el partit davant el Betisefe/raul caro

El Sevilla va assaltar (1-2) el Benito Villamarín i es referma en el somni de seguir lluitant per la lliga situant-se colíder, en un derbi en què el Betis va ser molt superior a la primera meitat però que a la represa no va poder evitar la reacció de l'equip de Sampaoli.

Els verd-i-blancs van ser els clars protagonistes dels primers 45 minuts i es van avançar amb un gol del danès Riza Durmisi de falta directa quan faltaven 9 minuts per al descans. Els sevillistes, desapareguts fins llavors, van reaccionar a la segona meitat. L'entrenador Jorge Sampaoli va fer un doble canvi al descans. Pablo Sarabia i Franco Vázquez van quedar-se al vestuari i van sortir Vicente Iborria i Ben Yedder, en una proposta més ofensiva que buscava la remuntada. Al minut 56 l'argentí Mercado va aprofitar un rebot dintre de l'àrea per marcar l'empat a 1. Els sevillistes van continuar dominant la segona meitat i al minut 76 van tenir premi.

Iborra va aprofitar un posició dubtosa per marcar el definitiu 1-2 amb la qual cosa el Sevilla ascendeix, de moment, al segon lloc. El Betis ho va intentar fins al final, però no va poder fer res.

Prem per veure més contingut per a tu