El Sevilla va assaltar (1-2) el Benito Villamarín i es referma en el somni de seguir lluitant per la lliga situant-se colíder, en un derbi en què el Betis va ser molt superior a la primera meitat però que a la represa no va poder evitar la reacció de l'equip de Sampaoli.

Els verd-i-blancs van ser els clars protagonistes dels primers 45 minuts i es van avançar amb un gol del danès Riza Durmisi de falta directa quan faltaven 9 minuts per al descans. Els sevillistes, desapareguts fins llavors, van reaccionar a la segona meitat. L'entrenador Jorge Sampaoli va fer un doble canvi al descans. Pablo Sarabia i Franco Vázquez van quedar-se al vestuari i van sortir Vicente Iborria i Ben Yedder, en una proposta més ofensiva que buscava la remuntada. Al minut 56 l'argentí Mercado va aprofitar un rebot dintre de l'àrea per marcar l'empat a 1. Els sevillistes van continuar dominant la segona meitat i al minut 76 van tenir premi.

Iborra va aprofitar un posició dubtosa per marcar el definitiu 1-2 amb la qual cosa el Sevilla ascendeix, de moment, al segon lloc. El Betis ho va intentar fins al final, però no va poder fer res.