Un gol del defensa Gary Cahill al minut 87 va donar tres punts al Chelsea a Stoke i va deixar els londinencs a un pas del títol de la Premier League, amb 13 punts d'a-vantatge sobre el segon, el Tottenham, quan falten deu jornades.

Cahill es va refer del penal, transformat per Walters, que va cometre a la primera meitat i, després d'aprofitar un rebuig en un córner de Willian , en els últims compassos del matx, va guiar el conjunt d'Antonio Conte, que s'havia avançat al tall del quart d'hora amb un magistral lliure directe de Willian. L'Arsenal, per la seva banda, va perdre davant del West Bromwich Albion (3-1) i es va allunyar encara més dels llocs de Lliga de Campions. El conjunt del nord de Londres, que no queda fora dels quatre primers des de la temporada 1995-1996, quan va ser cinquè, podria quedar-se a vuit punts de la quarta plaça si el Liverpool guanya el Manchester City avui a les 17.30 h, i el Leicester va superar la ressaca europea en guanyar per 3 a 1 el West Ham.