La sorprenent derrota a casa del Chelsea davant del Crystal Palace (1-2), unida a la victòria del Tottenham al camp del Burnley (0-2), ha provocat que la lliga anglesa es torni a obrir quan queden entre 8 i 9 jornades per al final, depenent de l'equip del qual es tracti.

Els blues es van avançar en el marcador davant dels seus rivals d'ahir, gràcies a una acció de Hazard que va culminar Cesc a l'inici del partit, però el Palace va remuntar en dos minuts, primer amb una rematada creuada de Wilfried Zaha i després amb una passada del nou internacional ivorià que va culminar amb un subtil toc Christian Benteke. El Chelsea va intentar recuperar el desavantatge, però va mostrar-se molt espès, segurament perquè notava els compromisos internacionals d'alguns dels seus homes.

L'errada va ser aprofitada pel Tottenham, que va derrotar el Burnley per 0-2 amb gols d'Eric Dier i de Heung-Min Son en el tram final del partit. Ara, els Spurs són set punts darrere dels seus conciutadans. També ahir, el Liverpool va derrotar l'Everton en el derbi del Merseyside per 3-1. Mané, Coutinho i Origi van marcar pels reds, i Pennington havia igualat momentàniament per als toffees. En canvi, el Manchester United va tornar a fallar i va empatar a casa contra el West Bromwich Albion (0-0).

Aquests resultats també són bons per al Manchester City de Pep Guardiola, que avui juga al camp de l'Arsenal, a partir de les cinc de la tarda, i que, si guanya, se situarà nou punts darrere del líder del torneig.