El Club Taekwondo Castellet va sumar quatre medalles, tres de plata i una de bronze, en l'edició del Campionat de Catalunya de promoció de pumses que es va disputar fa uns dies.

Les medalles guanyades pels bagencs en aquesta competició, que reuneix els combatents més destacats de la pràctica d'aquest esport olímpic a casa nostra, van ser per a Berta C., Jabez Z i Zhen Miao, guanyadores de les medalles de plata, i Judit Ll., que va assolir la medalla de bronze en la seva categoria.

Altres bones posicions

Pel que fa a la resta de participants del Taekwondo Castellet, Mar P., Àngela L., Yaiza J., Alba J., Gianni S., Àlex A., Guillem L. i Guillem B., van tancar la seva actuació en posicions que van provocar que s'acostessin molt al podi, però sense arribar-lo a aconseguir. Així, els seus llocs van ser entre la cinquena i la setena posició en les respectives separacions d'edat.

El campionat va tenir molta competitivitat, amb molt bon nivell en les respectives categories, fet que va notar la nombrosa representació santvicentinna, propera a la vintena de lluitadors, que van donar en tot moment el millor per arribar al triomf.

De mica en mica, el treball dut a terme pel club es va fent palès amb els podis o les posicions molt properes als tres primers llocs en tots els certàmens en què participa. Aquest fet anima els competidors i l'equip tècnic del Taekwondo Castellet a continuar treballant per lluitar contra els clubs més potents.