Luis Enrique va assegurar, després del gran partit de Neymar en la victòria davant el Vila-real (4-1), que el brasiler té una interpretació del futbol «totalment diferent» respecte a la resta de futbolistes del planeta. «Neymar entén el futbol com un art. Fa regatejos tan impossibles que alguns ni els veig en viu. Qualsevol aficionat ha d'apreciar allò que fa, perquè és efectiu i espectacular», va afegir.

El tècnic blaugrana també va lloar la resta del trident i va afirmar formen «una davantera de referència» i «segurament la millor del món». El preparador asturià va explicar que la victòria d'ahir es va forjar després d'una primera part «de desgast» per al Vila-real. «En partits així, necessites una primera meitat de molta intensitat perquè en la segona apareguin els espais i es puguin aprofitar», va apuntar. Luis Enrique va destacar el partit de tots els seus homes davant un rival que sempre planteja problemes: «Ells solen tenir més la pilota i avui s'han hagut de tancar enrere perquè hem superat bé la seva pressió i hem fet un partit molt complet».

Piqué, optimista

Gerard Piqué va parlar per a Bein Sports després del partit i es va mostrar optimista davant una possible ensopegada del Madrid: «sempre pot passar de tot. El Madrid està en una dinàmica bona, però mai se sap. Tinc confiança amb tots els equips contra qui han de jugar», va dir Piqué.