El defensa del FC Barcelona Javier Mascherano té una petita lesió al bíceps femoral de la cama dreta, segons van confirmar ahir els serveis mèdics del club. L'argentí, que es va lesionar a la cuixa dreta durant l'escalfament previ al partit contra la UD Las Palmas, va ser substituït a l'onze inicial pel brasiler Marlon Santos.

Les proves realitzades ahir a Mascherano van confirmar la lesió, i l'evolució del jugador els propers dies marcarà la seva disponibilitat per a l'últim partit de lliga, diumenge al Camp Nou davant l'Eibar (20 h).

Tres dies de festa

D'altra banda, el tècnic barcelonista, Luis Enrique Martínez, va donar tres dies de festa a la plantilla abans d'aquest partit contra el conjunt basc. Després de derrotar 1-4 la UD Las Palmas i mantenir-se viu en la lluita per la lliga, en espera d'una ensopegada del Reial Madrid, el tècnic ha decidit que l'equip no s'entreni fins dijous.

Aquests dies de descans podrien anar bé a l'equip per poder recuperar jugadors amb problemes físics, com ara Gerard Piqué, Lucas Digne o la lesió del mateix Mascherano.