El propietari i president del Mega Leks serbi, l'agent de jugadors Misko Raznatovic, va negar ahir a Regió7 la notícia apareguda al diari L'Esportiu segons la qual el pivot congolès Jordan Sakho formaria part del conjunt balcànic la temporada que ve. Segons aquesta notícia, el jugador, que va arribar l'estiu passat al Bages procedent del Torrelodones, marxaria a canvi d'una compensació econòmica per al conjunt del Nou Congost.

Segons va manifestar Raznatovic «mai no hem pensat en aquesta possibilitat», amb la qual cosa negava de soca-rel la informació. El president del Mega Leks ha tingut tractes els últims anys amb el Bàsquet Manresa. És l'agent de basquetbolistes com Dejan Musli, Nemanja Jaramaz o Luksa Andric, que han nodrit les plantilles d'Ibon Navarro els darrers exercicis.

Des del club també es va negar que hi hagués cap contacte amb el Mega Leks per un possible traspàs del jugador, i la informació va sorprendre bastant, encara més tenint en compte que Sakho és un dels pilars damunt dels quals es vol bastir la recuperació de la plantilla durant els propers anys. De fet, el darrer diumenge ja hi va haver una declaració d'intencions. Tenint en compte les baixes d'elements com Cvetkovic, Xavi Rey i Suggs, Ibon Navarro va tibar molt dels jugadors del planter que portava, com Sakho, Guillem Jou o Ahmed Khalaf.

Alts i baixos

La trajectòria de Sakho enguany amb el Manresa ha tingut els alts i baixos propis de la joventut del jugador, que s'ha estrenat en una lliga tan exigent com l'ACB. A mitjan temporada va haver de comparèixer després de la baixa de Luksa Andric. Després, no va poder jugar durant unes setmanes ni tan sols a l'equip vinculat, el CB Martorell, per culpa d'una lesió, i ha recuperat protagonisme els darrers partits per la baixa de Xavi Rey. El seu millor partit va ser a la pista del Divina Seguros Joventut, on va capturar nou rebots, i també va donar la cara en el duel contra el Reial Madrid. En els dos darrers enfrontaments, amb el Tecnyconta i l'Iberostar, el seu rendiment no va ser tan bo.