L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha assegurat avui, després de la sessió prèvia al partit de demà contra el Granada (20.45 hores), que la temporada que ve "hem de fer un pas endavant sí o sí".

"Cal ser millors que aquest any i, a partir d'aquí, la classificació ens donarà o no", ha afegit el tècnic, que ha mantingut que el creixement en la 2017-18 vindrà per "la qualitat dels futbolistes".

"Si som capaços d'armar la plantilla que somniem, possiblement puguem pujar aquest esglaó, perquè sabem que serà una campanya més exigent que l'actual", ha analitzat el preparador.

El tècnic blanc-i-blau, a més, ha subratllat que una de les línies mestres de cara a la confecció del grup de la següent campanya és millorar la part física.

"També busquem una evolució de maduresa i de joc, com llegir els partits des de la maduresa per generar més possessió i futbol", ha dit.

D'altra banda, Quique Sánchez Flores s'ha mostrat satisfet per l'evolució del grup en aquesta campanya: "Estem a un bon nivell i ens mostrem com un equip complex. Els rivals ens veuen amb certa dificultat".

Respecte al partit contra el Granada, l'entrenador ha insistit que la competitivitat es mantindrà. "Tenim ganes de competir fins al final i guanyar, per la qual cosa jugarem sense confiar-nos en excés del rival", ha emfatitzat.

"El resultat de demà no canviarà les nostres sensacions, però volem veure on ens porta aquesta puntuació", ha comentat l'entrenat periquito.