El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va firmar per cinquè cop en la seva carrera la pole position al Gran Premi de la Gran Bretanya. El pilot de Mercedes va aturar el registre amb un temps d'1:26.600 i va superar per 0.547 segons el finès Kimi Raikkonen (Ferrari). Sebastian Vettel (Ferrari) va finalitzar 0.756 segons dar-rere Hamilton i sortirà tercer.

El pilot britànic, tres cops campió mundial, tindrà l'oportunitat d'igualar el rècord històric de victòries al Gran Premi de la Gran Bretanya, compartit pel francès Alain Prost i pel també britànic Jim Clark, després de col·locar-se a la seva pole número 67, tan sols una menys que la plusmarca de l'alemany Michael Schumacher.

El pilot finès Valtteri Bottas (Mercedes) va aconseguir la quarta posició de la sortida però va ser sancionat amb una penalització de cinc llocs i avui ocuparà el novè a la línia de sortida. Pel que fa al pilot espanyol Fernando Alonso, va finalitzar la classificació en tretzè lloc, però una penalització de fins a trenta posicions farà que el pilot asturià surti avui des de l'últim lloc. El madrileny Carlos Sainz va finalitzar en la catorzena posició en una jornada marcada per un problema en la suspensió del seu Toro Rosso.