L'atleta d'Olesa de Montserrat Sandra Corcuera es va imposar en una nova prova de la Copa Italiana de Retrorunning (córrer enrere), que es va dur a terme a la localitat de Lurago d'Erba. Aquesta cursa va servir a Corcuera de preparació per al setè campionat del món de l'especialitat, que es disputarà l'any vinent a Irlanda.

La prova es va fer pels carrers del centre de la localitat, en un circuit amb traçada irregular, amb constants pujades i baixades i canvis de sentit, que provocava que els corredors, que van haver de fer-hi tres voltes, realitzessin constants canvis de ritme. L'olesana va sortir molt ben col·locada, i abans de finalitzar la primera volta ja es va situar a la primera plaça. Tot seguit, Corcuera va anar constantment de menys a més i va mantenir sense gaires problemes aquesta posició fins al final.

Després de finalitzar la cursa, l'atleta d'Olesa de Montserrat va comentar que estava molt contenta pel triomf obtingut, que es va trobar bé en tot moment i que ja pensa en l'entrenament específic del mundial d'Irlanda. Sandra Corcuera també va voler agrair el suport dels seus espònsors i col·laboradors.