El Bayern de Munic va guanyar la Supercopa alemanya després d'imposar-se a la tanda de penals al Borussia Dortmund (2-2) en un partit on els homes de Carlo Ancelotti van anar a sempre a remolc. El Dortmund va portar la iniciativa en tot moment i al minut 12 Pulisic posava l'1-0 per als locals. Els bavaresos van reaccionar al moment i al cap de cinc minut Lewandowski posava les taules en el marcador.

A la represa la dinàmica no va canviar i el Dortmund portava el ritme i creava les ocasions més clares. Al minut 71 Aubameyang va definir amb molta classe un mà a mà amb el porter Ulreich, 2-1. Quan semblava que el Borussia s'emportaria la Supercopa, a dos minuts per al final, els bavaresos aprofitaven una sèrie de rebots dintre de l'àrea rival i aconseguien empatar després d'aprofitar un gol en pròpia porteria de Burki. A la tanda de penals, Kimmich va fallar per al Bayern i Rode per al Borussia. Al cara o creu final, el català Marc Bartra va fallar el penal decisiu per al Borussia.