L'Espanyol va demostrar que és un equip molt incòmode i difícil de batre. Ahir, durant molts minuts, va crear un curtcircuit al joc del Sevilla i al final es va endur un punt positiu per començar la lliga.

El Sevilla va sortir amb un equip format per força suplents, ja que el seu tècnic, Eduardo Berizzo, va preferir reservar teòrics titulars per a la tornada de la prèvia de la Lliga de Campions de dimarts contra l'Istanbul Basakehir. A més, al minut 4 es va haver de retirar el porter, David Soria, després d'haver salvat el primer gol a rematada de Leo Baptistao. L'Espanyol va semblar més posat en el partit des de l'inici i Gerard Moreno va tenir la segona aproximació, amb una rematada que va anar fora.

El Sevilla, però, es va entonar a partir del minut 20, després d'una centrada de Navas en què Pau va evitar el gol a xut de Nolito. Sergio Rico va tornar a evitar el gol de Baptistao poc després, però els andalusos ja dominaven i es van avançar de manera polèmica, en un rebot en un córner de Pau en Lenglet. Com que a la lliga espa-nyola no hi ha vídeo per a les repeticions, ni ull de falcó, va ser l'àrbitre assistent qui va donar gol, tot i que no va quedar clar que la pilota entrés.

Muriel va errar dues arribades per fer el segon, però va igualar l'Espanyol en una greu pèrdua de Nzonzi que va aprofitar Baptistao per marcar amb un gran eslàlom.

A la segona meitat, l'Espanyol va arrencar millor, amb un parell d'arribades d'Aarón que no va rematar amb encert Gerard Moreno, però l'entrada al camp de Banega va donar joc i oxigen al Sevilla, que va pressionar per la banda de Navas i va estar a punt d'empatar en una pilota filtrada per Nolito que Muriel va rematar al pal. El mateix Banega, però, es va autoexpulsar per protestar i l'Espanyol va dominar fins al final, però sense oportunitats de gol.