El Reial Madrid va començar la lliga amb un plàcid triomf a Riazor, davant un Deportivo superat i que va pagar cares les seves errades en defensa. Els blancs, que inicien la competició en forma després d'haver-se imposat a les Supercopes d'Europa i d'Espa-nya, van mostrar molta contundència en atac i van tenir la sort de cara: l'àrbitre va perdonar l'expulsió de Ramos, que va salvar un gol cantat dels gallecs.

El Deportivo va tenir dues clares ocasions en els primers minuts, les dues protagonitzades per Florin Andone. I les dues van tenir el mateix final, una aturada de Keylor Navas que evitava el gol dels gallecs. I després de perdonar, el Deportivo es va endur dos cops seguits. En sis minuts, el Madrid marcava dues vegades i sentenciava el partit.

Bale, a porteria buida, avançava els blancs després d'una errada de Rubén. El porter format al planter del Barça va fer un mal refús en una rematada de Modric i, tot i que Benzema no va poder marcar en el refús, el mal xut del francès es va convertir en una assistència per a Bale, que només va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Gairbé tan fàcil com el primer gol va ser el segon, obra de Casemiro en aprofitar dins l'àrea petita una bona centrada de Marcelo des de la banda esquerra. Un diana, la segona, que deixava el Deportivo tocat. I sobretot al seu porter, després que l'entrenador, Pepe Mel, hagi reclamat un reforç en aquesta posició durant tota la pretemporada.

Sergio Ramos, protagonista

A la represa, el partit s'hauria pogut capgirar en dues accions que van tenir Sergio Ramos com a protagonista. Primer, l'àrbitre va perdonar l'expulsió al capità madridista per una agressió a Schär: la plantofada del central del Madrid a la cara del suís va ser castigada amb una targeta groga per a cada un. La primera que veuria Ramos, expulsat, ara si, al tram final.

Poc després, Ramos salvava sobre la línia de gol l'ocasió més clara del Deportivo fins aleshores. I just en l'acció següent, Toni Kroos feia el 0-3 amb un xut des de la frontal després d'una passada enrere de Bale.

La tercera diana visitant sentenciava el partit i donava el liderat a l'equip de Zinedine Zidane. Tot i això, el Deportivo encara ho va intentar i Guilherme va enviar un xut al travesser dos minuts després de rebre el gol. I en el tram final, el romanès Andone va errar un penal, que no va anar ni entre els tres pals, per culminar la nit de desencert del conjunt gallec.