El primer equip del Manresa Futbol Sala va arrancar ahir la seva pretemporada amb novetats a la plantilla. Fins a quatre cares noves, Corvo, Pau Albacete, Muñoz i Ousama, són les incorporacions de l'equip per a la pròxima campanya. El que no ha canviat respecte a les tres últimes temporades és la posició de l'entrenador, que seguirà ocupant Jordi Rozas. Amb la plantilla gairebé tancada, els bagencs inicien una temporada il·lusionadora, plena de reptes i amb una plantilla ben equilibrada i experimentada.

Els manresans van engegar ahir la preparació, enfocats en el seu debut a la lliga, el dissabte 9 de setembre a la pista de La Unión Santa Coloma, a partir de les 18 hores. L'equip del Pujolet farà una concentració de dos dies a Encamp (Andorra), des de divendres, 25, fins diumenge, 27, dia en què els bagencs disputaran el primer amistós de preparació, davant l'Alcoletge de Tercera Divisió Nacional, a les 11.20 hores.

Abans de l'inici de la temporada, els manresans disputaran un partit amistós contra l'Agramunt de Tercera Nacional, el dimecres 30 d'agost a Castellgalí, a partir de les 21 hores. El proper matx serà el corresponent a la 39a edició del Trofeu Les Codines, en el qual l'Eternam Manresa rebrà el Puertollano de Segona Divisió Nacional, el divendres 1 de setembre al Pujolet (20 hores). Finalment, el dijous 7 de setembre els bagencs disputaran la semifinal d'una Copa Catalunya que, com l'any passat, es farà al pavelló Nou Congost. El rival dels de Jordi Rozas serà el Catgas Energia Santa Coloma, de Primera Nacional (19 h). En cas de victòria, els manresans jugarien la final l'endemà a les 21.30 hores davant el vencedor de l'altra semifinal, que enfrontarà el Barça Lassa (Primera Nacional) i La Unión Santa Coloma.

Amb les incorporacions de Carles Corvo i Ousama l'equip puja el seu nivell, ja que ambdós tenen experiència a Primera Nacional. D'altra banda, Pau Albacete ja va jugar a Segona als disset anys amb el Martorell i Muñoz torna per reforçar la posició de pivot.