El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del conjunt de La Salle Manresa, al qual es va imposar per un resultat final de 76-60 en el derbi bagenc del grup 1 de Primera Catalana. Amb aquest resultat els navassencs guanyen una posició i se situen quarts a la taula classificatòria, mentre que els manresans són novens.

Els jugadors navassencs, que van ser recolzats pel públic assistent al seu pavelló, van sortir a la pista molt millors que el seu rival i van clavar un contundent parcial de 24-6 durant el primer quart. En el segon període, l'entrenador local, Isidre Suau, va fer rotacions constants i va donar minuts a tots els homes, mentre que els manresans van augmentar la intensitat defensiva i van aconseguir retallar distàncies per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tretze punts de diferència per als locals (39-26).

La Salle se situa a set punts

En la segona meitat, els jugadors dirigits per Jordi Romeu es van posar a només set punts mitjançant el seu encert des de la línia de tir lliure. Tot seguit, els navassencs van ampliar la renda fins als dotze punts del final del tercer quart (54-42). En els deu darrers minuts, els locals van saber mantenir la renda per endur-se un treballat triomf. En la jornada d'aquest cap de setmana, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista el Sant Gervasi, en un matx que es posarà en marxa avui a partir de les vuit del vespre. Per la seva banda, La Salle Manresa també jugarà al seu pavelló, en aquesta ocasió contra el Vendrell, en un duel que també es jugarà avui a partir de tres quarts de sis de la tarda.