El Kirolbet Baskonia va forçar un quart partit de la sèrie amb el Fenerbahçe després de guanyar 88 a 83. Els bascos van dominar el marcador pràcticament al llarg de l'enfrontament, tot i que mai amb avantatges definius (47-37 al descans). En el primer dels partits jugats ahir, el Zalgiris va fer una exhibició per derrotar per segon cop l'Olympiacos a Kaunas, per 80 a 60. La defensa lituana va ofegar les aspiracions visitants i deixa els grecs molt a prop de l'eliminació. Ara mateix, la sèrie és de 2 a 1 a favor del Zalgiris, que dijous tornarà a jugar a casa.

Llull reapareix avui

«Llull jugarà». Així de contundent va ser ahir l'entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, parlant del tercer partit (avui, 18.45 h) entre el seu equip i el Panathinaikos (l'eliminatòria està igualada). Laso va assegurar que «l'hem posat a l'equip perquè pensem que pot ajudar. No sé quanta estonajugarà, però deprendrà de les situacions del partit i de moltes altres coses». També avui es juga el Khimki-CSKA, amb avantatge de 2 a 0 dels visitants (19 h).