La sortida de Gerard López com a entrenador del Barça B i l'ascens de Javier García Pimienta per ocupar el seu lloc ha comportat també que un navassenc, el preparador físic Marc Guitart, ocupi ara aquest càrrec al filial barcelonista.

Guitart, al juvenil A del Barça des del 2012, puja juntament amb García Pimienta, que ha signat com a entrenador del filial per a les dues properes temporades, independentment de si aconsegueix salvació del Barça B a Segona Divisió.

Amb ells també han ascendit el segon entrenador, Pau Martí, i amb el tercer, Albert Peris. Tots ells van aconseguir dilluns el títol de campions de la Youth League, la Lliga de Campions juvenil. I al filial barcelonista, Guitart s'hi trobarà un altre navassenc, el fisioterapeuta Francesc Guilanyà, que continua al càrrec malgrat l'adéu de Gerard.

García Pimienta ha viscut un descens i dos ascensos de càrrec aquesta mateixa temporada, substituint dos bagencs: va començar com a segon de Gerard al Barça B; va agafar les regnes del juvenil B quan Quique Álvarez, resident a Manresa, va marxar al Vila-real com a ajudant de Javier Calleja; i va convertir-se en entrenador del juvenil A quan el sallentí Gabri va anar-se'n al Sion suís.