La Garmin Team Trail és una cursa de muntanya per etapes de 200 km que enguany complirà la segona edició els dies 16 i 17 de juny, amb sortida a Castellar de N'Hug i arribada a Sant Cugat.

La comarca del Berguedà en serà protagonista amb el pas de fins a cinc etapes. El conseller comarcal d'esports, Abel Garcia, i el director de la cursa, Sergi Pujalte, van presentar a Berga aquesta nova edició, en la qual els participants hauran de recórrer 200 km en 8 etapes d'entre 20 i 30 quilòmetres. Aquesta cursa de muntanya té un format non-stop en modalitat individual o per equips i per relleus. Els participants tenen un màxim de 36 hores per completar el recorregut. Les inscripcions encara estan obertes. Els participants creuaran les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental, i passaran per paratges com les fonts del Llobregat, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el santuari de Queralt o la ruta de les colònies del riu Llobregat.

El conseller comarcal d'esports, Abel Garcia, va destacar la importància que té per a la comarca aquesta prova, que confirma, encara més, el Berguedà com una destinació turística esportiva de primer nivell. A la presentació també hi van assistit el president del Consell Comarcal del Berguedà i els alcaldes de Castellar de n'Hug, Bagà, Vallcebre i Puig-reig.

Una de les novetats d'aquesta segona edició serà la possibilitat de realitzar el traçat en equips de sis membres o, fins i tot, de vuit. D'aquesta manera, se suma aquesta categoria a les ja existents: individual, parelles, equips de tres i equips de quatre. Al llarg del recorregut de la cursa, hi haurà set controls de pas que coincidiran amb els avituallaments, amb productes sòlids i líquids i en algun cas amb serveis complementaris, com dutxes i fisioteràpia. En la categoria de relleus, aquests només es poden realitzar en els controls de pas indicats.

Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web garminteamtrail.com. L'organització cor-re a càrrec de RPM-MKTG.