El Paris Saint-Germain ha anunciat el fitxatge per a les dues pròximes temporades de l'entrenador alemany Thomas Tuchel, que arriba per substituir en el càrrec a Unai Emery un cop finalitzat el seu contracte de dos anys amb el club francès.

Tuchel, de 44 anys, va començar la seva carrera a les banquetes el 2009, quan es va fer càrrec de l'Augsburg. El seu bon any de debut el va portar a fitxar pel Mainz, on va estar-hi quatre temporades abans de fitxar pel Borussia Dortmund.

Al club 'borusser' va romandre durar dues temporades i el seu major èxit va ser el títol de campió de la Copa alemanya en la temporada 2016/17. En acabar aquest curs va abandonar el club i no havia tornat a fer càrrec d'un equip fins aquest dilluns, quan el PSG ha fet oficial el seu nomenament.

"M'uneixo a aquest gran club del futbol mundial amb gran alegria, orgull i ambició. Espero treballar amb tots aquests grans jugadors, que estan entre els millors del planeta. Juntament amb el meu equip tècnic, farem tot el possible per ajudar l'equip a portar seus límits al més alt nivell internacional. Hi ha un potencial extraordinari a París i aquest és el desafiament més emocionant que m'ha sorgit ", ha reconegut Tuchel al web del seu nou club.

Per la seva banda, el màxim responsable del club, Nasser Al-Khelaïfi, s'ha referit al germànic com "un dels entrenadors europeus més competitius que han sorgit al més alt nivell en els últims anys". "La seva personalitat ambiciosa, el seu gust pel joc dinàmic i la força del seu caràcter són part de l'estil que sempre hem buscat al Paris Saint-Germain", ha afegit.