El capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha admès avui que no li agradaria que l'exbarcelonista Neymar Jr, actualment al París Saint-Germain, jugués al Reial Madrid i ha afegit que si això passés ho catalogaria "de terrible".

En la mateixa línia que Messi va expressar fa dies, Iniesta ha incidit en què el possible fitxatge del brasiler pel Reial Madrid no cauria bé en el barcelonisme per tractar-se de l'etern rival. "Seria un punt a favor per al Madrid", ha precisat Iniesta, per l'incrementi de potencial futbolístic.

"Però no crec que el Barcelona s'hagi de tornar boig", ha dit el capità del Barça, si finalment es confirma el fitxatge del brasiler pel Madrid.

Andrés Iniesta ha ofert avui dijous una entrevista a l'emissora RAC1, en la que ha fet un repàs de la seva carrera, pocs dies abans d'acomiadar-se del Barça i de la Lliga, i també de l'actualitat esportiva.

Sobre el seu imminent futur, el jugador ha assegurat que ja té decidit l'equip on jugarà a partir de la temporada que ve i que ho anunciarà "la setmana que ve, quan tot acabi".

"Vull ser jo qui doni el destí a on aniré", ha comentat.

Sobre el Barça, ha advertit que seria "un error descomunal" si l'entitat catalana deixés escapar Sergio Busquets, davant les reivindicacions de millora que suposadament reclama el migcampista. "Li queden molts anys de futbol i és fonamental. El club no hauria de permetre cap dubte", ha subratllat.

Ha assegurat que es veu com a entrenador en el Barcelona i que també contempla la possibilitat que Gerard Piqué acabi sent algun dia president del club, com ha suggerit alguna vegada el defensa.

Iniesta ha admès que li recorre "un calfred" quan recorda el gol que va marcar al Chelsea a Stamford Brige i que va donar el pas a la final de la Lliga de Campions que el Barça va guanyar contra el United el 2009 a Roma (2-0).

I ha recordat com un taca negra la seva suplència a la final de la Champions del 2006. "Abans del partit estava molt enfadat. Va ser un moment molt dur, dels pitjors sabors de boca que he tingut. Rijkaard (entrenador blaugrana aquella temporada) em va dir una cosa molt forta, però no la puc revelar", ha dit.

El jugador manxec va sortir a la segona part i va acabar sent un dels grans artífexs de la remuntada contra l'Arsenal, i que va acabar amb el segon títol per als blaugranes (2-1).

Iniesta ha reconegut que ha tingut "com a ídol" a Josep Guardiola. "Per a mi, que fos el nostre entrenador va suposar una motivació increïble", ha admès.