Un cop aconseguida la plaça de promoció, el Manresa ha de buscar al·licients per als partits que encara queden de la lliga regular, sense trascendencia a la clasificació per als manresans.

Avui, en un horari gens habitual (20 h), el Manresa jugarà el penúltim partit de lliga, al camp del Llagostera B. En cas de victòria, i segons els càlculs que ha fet el delegat del conjunt manresà, Jose Antonio Sánchez, els blanc i vermells superarien el seu històric de punts aconseguits fora de casa, que ara mateix són els 41 sumats la temporada 2013-14, quan l'equip va pujar a Primera Catalana. Ara, el Manresa en té 39 i, per tant, podria arribar als 42.

Per a aquest partit, el Manresa no té disponibles els sancionats Solernou i Marçal Lladó. També són dubte per lesió Diego Carrillo i Noah.

El tècnic, Dani Andreu, que va ser operat fa una setmana del maluc, ja té previst ser avui amb l'equip a Llagostera. Andreu ha comentat que «en el partit de la setmana passada sí que ja havíem previst més aviat relaxament, però en aquest i el de la setmana que ve ja hem de pensar en la promoció i, per tant, rendir al màxim».

Indirectament, el Manresa tindrà posada l'atenció, aquest cap de setmana i el que ve, en els partits de promoció del Llagostera i d'ascens de l'Espanyol B, que poden donar la Tercera Divisió al Manresa abans de jugar la promoció. Sobre això, Dani Andreu ha dit que «ens equivocaríem si hi penséssim. Hem d'estar concentrats en el play-off i si ha de venir alguna cosa abans, ja vindrà».

Oportunitat per al Gironella

El Gironella té demà (11.30 h) una oportunitat de mantenir esperances de salvació. Els gironellencs juguen al camp de la Sabadellenca, l'equip que marca la permanència, amb cinc punts més que els berguedans quan només en queden cinc en joc. Un empat o derrota enfonsaria definitivament el Gironella a Tercera Catalana. Al mateix grup 4 de Segona Catalana, avui, el Sallent juga a Folgueroles (16 h), el Berga al camp del Vic-Riuprimer (16 h) i l'Avià rep a casa el Can Rull (18h).