El Manresa 2018-19 va agafant forma. La darrera incorporació per a l'equip que dirigirà Piti Belmonte és la del porter gironí (de Sant Feliu de Guíxols) Pol Busquets, que prové del Gavà, equip que, amb molts problemes econòmics, ha deixat la Tercera Divisió la temporada passada.

Pol Busquets (germà d'Oriol Busquets, jugador del Barça B) ja havia està pretès pel Manresa la campanya passada, però el Gavà no li va concedir la baixa. Aquest porter de 24 anys es va formar als equips del Barça (infantil A i B, cadet A i B i juvenil B) i als de l'Atlètic de Madrid (juvenil A i filial C). De sènior ha jugat a l'Sporting de Gijón B i al Llagostera a Segona B (també al filial del Llagostera a Primera Catalana) i la darrera temporada al Gavà a Tercera Divisió. Pol Busquets suplirà el jove Álex Luque, porter titular del Manresa el curs passat, que té previst marxar a jugar a Anglaterra.

A més a més del fitxatge de Pol Busquets, el Manresa també ha confirmat la continuïtat de l'anoienc Bernat Benito i, en canvi, és baixa Marçal Lladó.

D'aquesta manera, ara com ara, el Manresa disposa dels següents jugadors per fer la pretemporada: els esmentats Pol Busquets i Bernat Benito, Moha Djitte, Florent Reverdy, Sergi Solernou, Leandro Ramírez, Manel Sala, Brian Canalejo, Noah Baffoe, Biel Rodríguez, Marc Cuello, Marc Serra, Álvaro Correa, Miki Dalmases i el juvenil Roger Alsina i Sergi Soler quan estigui recuperat del genoll.