Anglaterra es va classificar matemàticament per als vuitens de final del Mundial després de superar Panamà per golejada. L'equip dirigit per Gareth Southgate va marcar les distàncies en una primera part fulgurant, que va finalitzar amb un 5-0 al marcador. Els anglesos es jugaran dijous la primera posició del grup G amb Bèlgica. Tot i la golejada, Panamà va acabar el partit amb un somriure, ja que Felipe Baloy va marcar el primer gol de la seva selecció en un Mundial.

Els anglesos van dominar des de l'inici. Als vuit minuts, Stones, totalment lliure de marca, va rematar de cap un córner que va signficar l'1-0. Dotze minuts més tard, Escobar va cometre penal sobre Lingard. Kane va transformar la pena màxima i encarrilava la victòria anglesa. El cop definitiu va arribar el minut 36, quan el mateix Lingard va engaltar un xut extraordinari des de fora de l'àrea que va entrar per l'escaire de la porteria de Penedo. El minut 40, Stones, després d'una falta, va rebre dins l'àrea i va fer el quart. Kane, amb un altre penal i un gol afortunat, va completar el seu hat-trick, mentre que Baloy va fer el gol de l'honor panameny.