L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, i la regidora d'esports, Rosa Plassa, van rebre la futbolista Marta Cubí, un emblema del futbol femení, que penja les botes després d'haver-se dedicat vint temporades al futbol professional, i que ha tancat la seva trajectòria amb dues últimes campanyes jugant al CF Igualada.

L'alcalde i la regidora la van felicitar pels èxits aconseguits al llarg de la seva carrera futbolística i li van desitjar sort en l'etapa que ara inicia com a entrenadora.

Així doncs, Marta Cubí tanca una carrera on ha jugat al CE Igualada Futbol Femení, al RCD Espanyol, al FC Barcelona, al CE Sant Gabriel i al CF Igualada. Deu temporades i mitja les ha jugat a la Superlliga femenina i ha aixecat una lliga, dues Copes de la Reina, quatre Copes Catalunya i, a més, ha disputat la UEFA Women's Cup. Cubí ha arribat a jugar en tres posicions diferents al llarg de la seva trajectòria com a futbolista: de davantera de refèrencia, de central (per necessitats de l'equip) i de portera.

Ara Marta Cubí, amb 33 anys, comença una etapa com a entrenadora al CF Igualada; d'entrada serà l'ajudant de Jordi Torres a l'equip femení i procurarà que el vincle entre jugadores i cos tècnic sigui més fort que mai.