El jugador olesà de l'Espanyol B Víctor Gómez serà l'últim participant de casa nostra als Jocs Mediterranis de Tarragona. Serà a la final del torneig de futbol, en què l'equip estatal, entrenat per Luis de la Fuente, es veurà les cares amb Itàlia. El duel començarà a dos quarts d'una del migdia al municipal de Reus.

Serà l'última possibilitat de medalla de la representació de les nostres comarques en els Jocs Mediterranis, després de l'or per equips aconseguit per Thierno Boubacar en la competició per equips, diumenge passat. Abans s'haurà jugat el partit pel tercer lloc entre Grècia i el Marroc.

En les dues últimes jornades dels Jocs Mediterranis s'accelerarà la lluita entre la representació espanyola i la turca per la segona posició del medaller. Ahir, els espanyols tenien dues medalles d'or d'avantatge davant dels otomans, però aquests es trobaven en plena remuntada amb victòries, com la del campió mundial d'atletisme Ramil Guliyev en els 200 metres. Espanya, per la seva banda, ampliava la seva nòmina de metalls daurats a la competició de taekwondo, amb les victòries de Jesús Tortosa i Raúl Martínez.

Avui finalitza la competició d'esports com ara l'atletisme, amb proves representatives com la mitja marató.