El defensor francès del Sevilla Clement Lenglet, ha arribat a primera hora del matí de dimarts a la capital andalusa per ultimar el pagament de la clàusula de rescissió unilateral del seu contracte i marxar al Barcelona, amb el qual es comprometrà per a les pròximes cinc temporades.

Lenglet, que en teoria hauria incorporar-se a la pretemporada que iniciarà el planter sevillista a les ordres del seu nou entrenador, Pablo Machín, es troba ara en un hotel pròxim al Sánchez Pizjuán, per on té previst passar al llarg del matí, han informat a Efe fonts de la negociació.

L'import que haurà de pagar Lenglet al Sevilla per resoldre el contracte que els uneix fins al juny de 2021 puja a 35 milions d'euros, dels quals el 10%, tres i mig, hauran de ser lliurats al Nancy, el club des del que el central va arribar al futbol espanyol al gener del 2017 a canvi de cinc milions.

En només divuit mesos, Lenglet, qui acaba de complir 23 anys, ha disputat en el Sevilla 73 partits oficials, en els quals ha anotat 4 gols.