El cap de setmana del 8 i 9 de setembre es disputarà una nova edició del Raiverd al Berguedà. La que va ser la prova d´esports d´aventura de referència a casa nostra durant la dècada dels 90 torna per quedar-se. Enguany, la prova tindrà un format més reduït i adaptat als nous temps per oferir un primer tast del que serà en el futur el nou Raiverd i es desenvoluparà per la comarca del Berguedà, un escenari ben adient per aquest tipus de proves.

En aquesta edició, organitzada per l´equip humà que va dur a terme el Raid Catalunya Central i el Catraid Berguedà, hi haurà 3 categories amb 3 nivells diferents: elit (molt exigent, en equips de tres corredors i dos dies de durada), aventura (exigència mitjana, equips de dos corredors i dos dies de durada) i open (exigència baixa, equips de dos corredors i un dia de durada). Durant la prova, sempre sota el marc de l´orientació, els equips hauran de fer front a especialitats esportives com les curses de muntanya, curses d´orientació, BTT, caiac, espeleologia i proves de cordes.

Les categories de dos dies de durada tindran una parada obligatòria per passar la nit en un campament i on es trobaran amb la resta de corredors i seguidors.

El desenvolupament del Raiverd, així com la ubicació del campament, es podrà anar seguint en directe a través d´una plataforma de seguiment GPS on line.

Les inscripcions tenen un preu reduït fins el 31 de juliol i restaran obertes fins el 31 d´agost. Durant el mes de setembre no estaran obertes per cap categoria.