El primer equip del Martorell començarà avui la pretemporada al complex Torrent de Llops. L'equip entrenat per Albert Nualart farà la primera sessió preparatòria d'un mes d'agost intens abans de l'estrena a Segona Catalana, l'1 de setembre amb el Prat B com a visitant.

Els martorellencs disputaran cinc partits de preparació abans del retorn a la Segona Catalana. Aquest proper dissabte, dia 11, els de Nualart rebran la visita del Rubí de Primera Catalana a les 19.30 h. El dia 16 els martorellencs s'enfrontaran a la Montañesa, també de Primera Catalana, a casa a les 19 h. El dia 19, el Martorell se les haurà amb el Sant Cugat de Primera Catalana al complex Torrent de Llops. Dos partits a domicili contra equips de Primera catalana estan previstos per al dia 22 d'agost a les 20.30 h contra el Viladecans i el dia 26 d'agost a Esplugues de Llobregat, davant del Can Vidalet a les 20 h.

Fins a deu jugadors nous

Nualart tindrà a les seves ordres 24 jugadors, dels quals 10 seran cares noves: Isaac Santaeulària, Pau Vidal, Enric Soriano, Joan Amador, Totti Martí, Xavi Sansegundo, Juan del Peral, Blai Sirvent, Carlos Donado i Pau Hernández.