El Baxi Manresa va donar a conèixer els dorsals que portaran aquesta temporada els onze jugadors de la primera plantilla.

Els cinc jugadors que la temporada passada ja eren al club s'han quedat tots amb el dorsal que ja duien: Guillem Jou portarà el 5, Gabriel Lundberg el 6, Jordan Sakho el 18, Álvaro Muñoz el 33 i Jokbas Gintvainis el 77.

Pel que fa a les noves incorporacions, l'ala-pivot de Cincinatti Justin Doellman, que va lluir el dorsal 14 en la seva primera etapa al Bages, ha decidit canviar i ha triat el número 11, una elecció que podria ser un homenatge a la figura de Juan Carlos Navarro, que va fer oficial la seva retirada de les pistes fa pocs dies.

Per altra banda, el mallorquí Pere Tomàs sí que repetirà el mateix número que fa dues temporades: el 19. Dels altres quatre fitxatges, l'escorta nord-americà Ryan Toolson ha escollit el 2 (sembla que és el primer cop amb aquest dorsal), l'ala-pivot serbi Marko Lukovic el 3 (el seu preferit és el 33, però està ocupat per Muñoz), el base Alex Renfroe el 12 (ja l'ha dut a la Universitat i al Bayern de Munic) i el pivot haitià Cady Lalanne, el 25 (el número que sempre ha lluït).

El primer matx de la pretemporada del Baxi serà el dissabte 1 de setembre, a Sant Julià de Vilatorta, a partir de les 20 hores, contra el MoraBanc Andorra. La setmana següent, el dissabte dia 8, semifinal de la Lliga Catalana, també a les vuit, al pavelló de Barris Nord de Lleida contra el Barça Lassa. La possible final seria l'endemà davant el vencedor de l'Andorra-Joventut. El divendres 14 s'iniciarà el circuit Movistar a Oviedo. Hi haurà dos partits, contra l'Herbalife Gran Canària, el dia 14 a les 21 h, i l'endemà, a les 19.15 h, contra el València. Finalment, el duel contra l'UCAM Múrcia a Balaguer, el dia 23 a partir de les 12.30 del migdia. A més, el dia 21 de setembre, duel a porta tancada amb l'Iberostar Tenerife, a terres catalanes.

D'altra banda, el primer rival dels manresans a la Lliga Endesa, el Movistar Estudiantes, va posar en marxa la pretemporada amb una victòria per vuit punts de diferència (75-67) davant el Mega Bemax serbi, en un enfrontament que es va disputar a Sant Julià de Vilatorta. Els madrilenys van agafar renda ja en el primer quart (30-18) i la van mantenir, no sense patiment, fins al final.

A Puerto Rico, els Leones de Ponce de Renfroe van caure per un resultat de 102-90 davant els Capitanes de Arecibo en el primer partit de la sèrie de semifinals de la lliga del país. El base del Baxi va estar gairebé 25 minuts a pista, en els quals va anotar sis punts, va agafar un rebot i va repartir quatre assistències. En l'altra eliminatòria, els Piratas de Quebradillas dominen per 1-0 davant els Vaqueros de Bayamón.