Una gran temporada. Així valora el jove esportista berguedà Roger Mateos (sots 23 i de l'equip Mola Bikes), la temporada esportiva en descens BTT en què participa. A Vallnord, Andorra, es va disputar la darrera prova del campionat català, la qual també formava part de la copa del món i van participar-hi els esportistes de més nivell de l'especialitat.

Es tracta d'un circuit molt físic i tècnic que fins ara se li havia resistit força, tot i que als entrenaments ja va veure que hi havia més connexió que altres vegades i que se sentia còmode al circuit.

Mateos va aconseguir ser 21è a les classificatòries, tot i que a la final va caure. Malgrat això, va aconseguir la vintena posició de la prova en la seva categoria. Entre aquest resultat i la regularitat a la Copa Catalana, en què enguany ha puntuat a la majoria de proves, ha aconseguit la tercera posició a la general de la Copa Catalana de descens 2018.

Una temporada que qualifica de molt bona i que acaba amb molta satisfacció per la feina feta.

Segons Mateos, «ara toca seguir millorant i pensar en l'any vinent, amb nous reptes, nous espònsors; molt content i motivat, agraint el gran esforç que ha fet el meu equip». Mateos és un jove en progressió i amb talent en el descens en bicicleta de muntanya.