El Sallent va sumar tres punts molt importants davant les Franqueses, després de sentenciar el partit des del punt de penal a falta de 13 minuts per al final, en un partit molt travat i dur per part dels visitants. L'equip de les Franqueses va desplegar un joc molt brusc i l'àrbitre va ensenyar fins a dotze targetes, de les quals 3 van ser vermelles per al conjunt blanc.

Els jugadors sallentins van desplegar un bon futbol durant la primera meitat enfront d'un conjunt visitant molt intens. Els locals tenien la possessió de la pilota però no van ser capaços de crear ocasions clares de gol. Just abans d'arribar al descans, les Franqueses es van quedar amb un jugador menys per doble targeta groga.

A la represa, els locals van tenir el ritme del partit enfront d'un equip visitant tancat al seu camp i que travava el joc constantment. El partit estava trencat i els homes de Jesús Pelfort no acabaven d'arribar amb perill. Al minut 77 Besora va provocar un clar penal i expulsió, i ell mateix jugador a transformar el gol des dels onze metres. Els jugadors de les Franqueses, impotents, van continuar desplegant un joc molt brusc i l'àrbitre encara va tenir temps d'expulsar un altre jugador. El Sallent va ser capaç de mantenir l'avantatge gràcies a la superioritat numèrica i va acabar el matx amb una treballada i justa victòria.