El Baxi Manresa va informar ahir que la xifra actual de socis de l'entitat és de 3.150, la més alta des de la temporada 2011-12. D'aquesta manera s'ha arribat a l'objectiu de la temporada, que era arribar als tres milers d'abonats. L'entitat ha acabat de comptar el nombre d'associats poc més d'una setmana després que no pogués donar cap xifra a requeriment de Regió7, que va publicar un article sobre l'evolució del nombre d'abonats de les darreres 25 temporades.

Segons el club, aquest increment és de més de mil respecte del nombre d'abonaments de la temporada passada, quan l'equip jugava a la lliga LEB Or. El preu ha augmentat aquest any, tot i que s'ha recuperat el mateix que es feia pagar els darrers anys a l'ACB.

Amb aquestes dades, el Baxi s'acosta al nivell d'abonats que havia aconseguit la temporada 2011-12, l'última en què l'equip va fer un paper destacat a la lliga ACB i, curiosament, també amb Justin Doellman, que ara ha tornat, a l'equip. Des de l'entitat s'afirma que s'han superat les expectatives més optimistes i s'espera que el Nou Congost, a través de la venda d'entrades i de paquets que ja hi ha a la venda, presenti una bona entrada tot l'any. La pròxima prova serà important, ja que el duel contra l'Unicaja del proper dia 20, a les 20.30 hores, coincideix amb un Barça-Sevilla de lliga de futbol.