El Calaf va aprofitar la punxada dels seus dos principals rivals, el Sant Pere Nord i el Gironella, per destacar-se com a líder en solitari, després de golejar el Puigcerdà. El conjunt de la Cerdanya va plantejar un partit de tu a tu, amb una defensa molt avançada, i ho va acabar pagant davant el potencial ofensiu del Calaf.

A la primera part, els calafins van marcar dos gols, però n'haurien pogut fer més. Marsiñach, a minut 10, després d'una gran combinació de l'equip per la banda, va rematar totalment sol a l'àrea. Nou minuts més tard, Alfred Martínez, autor de tres gols, no va perdonar des del punt de penal.

La segona part va ser un pur tràmit per als homes d'Oriol Hontangas. El Puigcerdà, a més, es va quedar sense dos jugadors per expulsió, fet que ho va complicar tot. Així, només començar el segon temps, Alfred Martínez resolia a la perfecció un mà a mà amb el porter. Un minut més tard, Alejandro Torres finalitzava una jugada col·lectiva. El mateix Torres, de nou Alfred Martínez i Isidre Marsiñach van culminar la golejada davant la passivitat local.