El davanter vilomarenc Jonathan Soriano, que actualment milita a les files del Beijing Guoan de la lliga xinesa, va ser premiat ahir al vespre a la setena Gala de les Estrelles del Futbol Català, que es va dur a terme a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Soriano va rebre el reconeixement al màxim golejador de l'any juntament amb el madridista Mariano, ja que tots dos van obtenir 36 punts, segons el coeficient de les seves lligues.

El jugador nascut al Pont de Vilomara no va poder assistir a la gala, però va enviar un vídeo en el qual va agrair a la federació catalana el premi i va felicitar Mariano. En categoria femenina, la gua-nyadora va ser la jugadora blaugrana Alexia Putellas.

Homenatge al solsoní Quim Sala

L'altre moment amb protagonisme de casa nostra es va produir a l'arrencada de l'acte, quan tots els assistents van fer un emotiu homenatge al solsoní Quim Sala, directiu de la federació catalana, que va morir enguany.

La resta de premiats de la gala, que va ser presentada pels periodistes Bernat Soler i Marta Carreras i en la qual va actuar l'humorista Pep Plaza, van ser Andreu Subies (Premi del Jurat), l'espa-nyolista Maria Llompart (jugadora amb més projecció), el blaugrana Carles Aleñà (jugador amb més projecció), Xavier Estrada (millor àrbitre), Berta Velasco (millor jugadora de futbol sala), Marc Tolrà (millor jugador de futbol sala), Javi Rodríguez (millor entrenador de futbol sala), Joan Francesc Ferrer Rubi i Sergio González (millors entrenadors), l'espanyolista Cristina Baudet (millor gol), Marta Corredera, del Llevant (millor jugadora) i el gironí Àlex Granell (millor jugador).