Vuit punts consecutius de Georgina Bahí poc després del descans, que van permetre al Cadí la Seu posar-se davant després del 0-2 inicial, van ser clau en el que acabaria sent una plàcida victòria de les de la Seu a Ferrol. Una vegada les urgellenques van passar al davant, el Baxi gallec va mostrar totes les seves debilitats i carències. Per contra, les noies entrenades per Bernat Canut van demostrar ser un bloc molt més fet i sòlid que unes ferrolanes molt molt limitades.

Durant la primera part, però, el Cadí va patir, i molt. Les urgellenques es van mostrar molt erràtiques mentre que el conjunt local, en clara construcció i entrenades per Carles Martínez, vivien d'un encert més enllà del comú de la triplista Patri Cabrera i de l'alapivot holandesa Chatilla van Grinsven. Entre totes dues van arribar a posar el Ferrol set punts davant en un parell o tres d'ocasions (15-8, 25-18, 33-26). Les de la Seu jugaven tenallades. Sense trobar-se còmodes damunt el parquet de l'A Malata. Amb el braç encongit i les idees molles. Encara bo que els cinc punts del descans no eren gran cosa.

La dinàmica canviaria després de passar pels vestidors. La ratxa d'encert de Bahí, la jugadora més valuosa del matx i que juntament amb Merritt Hempe van ser determinants en el joc interior, va fer passar al davant el Cadí. I des de llavors mentre el Ferrol s'anava fonent, les urgellenques imposaven la seva superior consistència. Els seus majors recursos. I una vegada Van Grinsven va deixar d'anotar, el Baxi es va haver acabat. Bona prova d'això en va ser el dar-rer quart, quan les locals, ja derrotades, tan sols van aconseguir fer set punts.