Un parcial de 23-12 en el darrer quart, unit als set punts d'avantatge que ja duia el Madrid dels tres primers, va donar als blancs una victòria que els consolida en el primer lloc de l'Eurolliga, amb els mateixos triomfs que el Fenerbahçe i el CSKA de Moscou, els altres dos grans favorits al títol. L'equip de Pablo Laso, a més, no ha perdut cap partit aquesta temporada, amb quatre triomfs a la lliga i el títol de la Supercopa d'Espanya i, ahir, va donar una gran imatge de solidesa davant d'un Baskonia que va plantar cara durant una bona part del duel, però que va haver de claudicar al final davant del desplegament de recursos del rival.

De fet, tret del moment en què el conjunt vitorià es va aproximar a dos punts (65-63) a mitjan tercer quart, el Madrid va mantenir sempre una distància de seguretat, i va fer rotar tots els seus homes amb protagonisme de Llull, autor de 23 punts i d'una direcció suplent. A part d'ell, quatre jugadors més van arribar o van superar els deu punts. Per la banda basca, Marcelinho Huertas i Garino mostraven cops de classe, però un seguit de safates de Causeur i un triple de Llull van establir els set punts de diferència del darrer descans i una arrencada plena de força de tot l'equip, i d'obcecació visitant, amb protestes de Pedro Martínez, van impulsar a la separació entre tots dos equips.

En la resta de partits d'ahir, Khimki-Anadolu Efes (84-85), Zalgiris-Fenerbahçe (75-82) i Olympiacos-AX Armani (75-99). En la classificació, el Barça Lassa és desè, empatat amb el vuitè, el Maccabi, que tanca la zona de play-off de quarts de final.