La Corriols de Guardiola de Berguedà és una de les curses que adquireix cada cop més predicament entre totes les que es fan a casa nostra durant tot l'any. Avui arriba una altra edició de la prova, amb l'estrena d'un recorregut ampliat de vint quilòmetres per als més grans de 18 anys.

Aquest itinerari té més de 700 metres de desnivell positiu i se suma a les modalitats ja existents, la de 10 quilòmetres (per a més grans de setze anys, amb 300 metres de desnivell), de 5 quilòmetres (per a més grans de 13 anys, amb 120 metres de desnivell), de 2 quilòmetres (per als nascuts entre el 2006 i el 2008), de 800 metres (per als que van néixer entre el 2009 i el 2011) i de 400 metres (nascuts a partir del 2012). Són varietats per tal que ningú no es quedi sense gaudir de l'entorn de Sant Salvador de Guardiola.

La inscripció encara es pot fer a través del lloc web dels Corriols de Guardiola, corriolsdeguardiola.wordpress.com, amb preus que varien entre els tres i els quinze euros. Amb una prova d'esforç dels darrers mesos hi ha un descompte de dos euros i els que s'inscriguin el mateix dia de la cursa, o sigui demà, hauran de pagar quatre euros més.