El Manresa FS afrontarà el partit previ a la segona eliminatòria de Copa només dos dies abans de la cita. Serà demà al migdia, amb una visita a la pista d'un Salou que ha guanyat un dels quatre partits disputats fins ara. No s'esperen facilitats de la visita al feu tarragoní, a un equip dirigit per un tècnic, Marcos Angulo, que es va enfrontar dialècticament la temporada passada amb Ricardinho, l'estrella de l'Inter Movistar, en un partit de competició europea.

El seu present és un Salou que va guanyar el Lleida a casa. En la resta de cites, ha empatat a la seva pista contra l'Hospitalet Bellsport (6-6), ha empatat a fora contra la Unión Santa Coloma (3-3) i ha perdut els altres dos enfrontaments, per 3-1 a Canet i per 7-1 a la pista de l'Escola Pia.

Angulo té a la seva disposició un equip fet i compacte, amb els únics reforços de dos juvenils de nivell, però sense efectuar cap altra incorporació de renom dels jugadors més coneguts de la Segona Divisió B. Ara mateix, el Salou és onzè a la classificació, amb cinc punts i amb 22 gols en contra. En canvi, el Manresa és el segon equip menys golejat del grup, amb només dotze gols encaixats, i només ha cedit una derrota.

Pel que fa al quadre mèdic, Asis es va entrenar dijous a la nit amb prudència i el porter Aleix Dalmau continua la recuperació del genoll, que l'ha deixat fora de joc en aquest principi de competició. La resta de la plantilla està a la disposició del tècnic, Paco Cachinero, per tal de seguir endavant amb el bon inici de l'any.