L'inici del matx dels manresans no va ser bo contra el Mataró, que imprecissos en la passada i en el tir van provocar que els visitants dominessin en el marcador. Tot i així, els locals van reaccionar i van capgirar l'electrònic (19-13), per entrar en un segon quart en què els bagencs seguien sense trobar bones sensacions davant d'un Platges de Mataró que es mostrava molt combatiu (33-23).

A la segona part el Bàsquet Manresa va fer un canvi de xip, va augmentar el to defensiu i va passar a controlar el ritme del partit. Aspectes que van tenir continuïtat en el darrer quart, quan un canvi tàctic de l'entrenador manresà va col·lapsar l'atac visitant, que tan sols va poder anotar 24 punts en 20 minuts. Al final, victòria manresana (73-47).