El Manresa FS va guanyar aquest diumenge contra el Salou. Després de dos partits complicats, amb l'Escola Pia i el Cerda-nyola, el conjunt manresà va tornar a demostrar que pot ser un clar favorit per a les primeres places. El Salou, d'altra banda, no va poder contenir l'energia provinent d'un Manresa FS que tenia l'objectiu d'arrassar la ciutat tarragonina. Tot i això, el cert és que els bagencs van patir durant tot el partit en una pista que sempre ha estat molt complicada. Durant la primera part, els tarragonins van jugar a la contra, mentre que el Manresa FS duia el pes del partit. Corvo va fer el primer gol, al minut 20, i Pavel va marcar l'1-1, acte seguit, en una contra molt clara.

A la segona part va seguir la mateixa tònica. El Manresa FS duia les regnes del partit, mentre que el Salou buscava les oportunitats a la contra. Malgrat el gol en pròpia porteria d'Asís al min 21, Pep Costa va remuntar (2-2). Aquest resultat es va veure minvat al minut 28 per un gol de Sergi a favor del Salou. El 3 a 2 va fer posar les piles als manresans, que van fer el 3-3, materialitzat per Lavado, el 3-4 per Corvo i el 3-5 altravegada per Lavado. Quan faltaven dos minuts per acabar el partit, el Manresa va desaprofitar un doble penal de manera molt desafortunada i el Salou va aprofitar el contraatac per marcar el 4 a 5.

Dimarts, el Manresa FS té partit de la Copa del Rei davant el Sala 10 Saragossa, de Primera Divisió.