La proesa ha estat possible, però al final s'ha imposat la lògica (6 a 9). El Manresa FS ha tingut contra les cordes l'Emotion Saragossa, equip de la Primera Divisió de futbol sala. Fins al minut 30, el marcador ha estat sempre favorable als manresans. El desgast però ha passat factura als resta final, encara al minut 37, el marcador assenyalava un ajustat 6 a 7. En el darrer minuts, dos gols aragonesos, davant un Manresa FS abocar a l'atac ha donat el resultat final de 6 a 9.

La primera part ha estat clarament dominada per un Manresa FS que tenia en Carles Corvo o la bona defensa els millors aïllats. El 4 a 3 del descans ha estat ampliat a la represa (5 a 3), però a partir del minut 30, amb 5 a 5 al marcador, els de Paco Cachinero han acusat l'esforç. Això ho ha aprofitat un experimentat Emotion Saragossa per manar en el marcador, però amb avantatges curts, que han mantingut l'esperança al Pujolet.

VÍDEO | Corvo marca el 4-3 abans del descans

Manresa FS-Saragossa: Corvo marca el 4 a 3 de penal (6-9 al final)