Amb un itinerari total de 715 km, dels quals 408 eren de regularitat, repartits en 20 trams diferents -l'equivalent a moltes hores de conducció-, Cerdanya Racing Club Esportiu i V-Line Org van organitzar el segon Ral·li Comtat de Cerdanya, una dura i selectiva prova que va forçar els equips a mantenir un molt bon ritme des de l'inici per no quedar despenjats de la lluita per les primeres posicions. Juan Pedro García i Sergi Giralt van aconseguir una treballada victòria.

La primera etapa, completament nocturna, tenia nou difícils trams i va començar amb una lluita espectacular i constant entre tres equips: Juan Pedro García-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth), Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé) i Francesc i Joaquim Segú (Porsche 914/4). Aquests equips, i en aquest ordre, van marcar clarament la diferència amb els altres 18 participants que van decidir afrontar el repte d'aquest ral·li.

La segona etapa va ser més tranquil·la a l'inici, en disputar-se a plena llum del dia. Juan Pedro García-Sergi Giralt seguien en primera posició, però amb el Lancia Beta de Carles Fortuny-Carles Jiménez molt a prop i amb opcions clares de guanyar. Els germans Segú eren tercers.

Finalment, García-Giralt (Autobianchi) van aconseguir separar-se una mica més i aconseguir una treballada i lluitada victòria.