Després d'una setmana dura, amb desfeta a Vitòria i llarg viatge, amb triomf, a Rússia, Javi Juárez, el tècnic debutant a l'ACB de l'UCAM Múrcia, afronta un duel que cataloga com una bona oportunitat «per saldar un deute amb l'afició, la ciutat i el club. Les nostres aspiracions esportives passen, en bona part, pels partits a casa». Respecte del Baxi, va comentar la qualitat de fitxatges dels manresans, com els de Renfroe i Toolson. «Són importants per a ells i hem d'intentar minimitzar les seves viruts al camp, tant en la defensa com intentant desgastar-los quan ells defensin perquè els seus percentatges de tir baixin». Respecte de la tornada de Doell-man, va admetre que «és una altra arma que tenen. Si està al seu nivell, és un jugador a tenir en compte. Jo sempre prefereixo que juguin tots, perquè quan els equips arriben amb baixes s'ajunten més i saben que hauran de tapar els companys lesionats. En aquesta lliga, tots els jugadors tenen molta qualitat».

Juárez és conscient que la defensa és una de les virtuts del seu equip ja que «tenim jugadors físics, que segur que donaran més en el terreny ofensiu. Hi ha jugadors que acaben d'arribar a la lliga i hem de treballar per adequar els sistemes per treure el màxim rendiment dels elements que tenim».

L'home amb més ascendència entre els aficionats de la plantilla, el dominicà Sadiel Rojas, també indicava, entre setmana, que «volem omplir el pavelló per jugar contra el Baxi. Ells tenen un gran equip, amb molts jugadors amb experiència». Rojas va afirmar que ja es troba molt millor de la lesió que tenia al colze.