El Monbus Igualada va assolir una nova victòria al grup C-A de la Lliga EBA, aquesta vegada a la complicada pista del Castellbisbal, on es va imposar per un resultat final de 63-75. Amb aquest triomf, els anoiencs es mantenen com a líders invictes de la competició estatal.

El conjunt visitant va trencar el partit ja en els deu primers minuts, quan va agafar una renda de catorze punts (12-26). En el segon quart hi va haver una mica més d'igualtat, però, tot i això, els anoiencs van ampliar el marge fins al 25-43 del descans. A la represa, els locals van retallar distàncies, però l'Igualada no va patir en cap moment pel triomf. El tècnic igualadí, Jordi Martí, va declarar que «cal felicitar el Castellbisbal, que proposa un bàsquet de qualitat. Nosaltres hem estat seriosos i disciplinats».