Dos gols a pilota parada van ser suficient per al Solsona en els seu enfrontament davant de l'Agramunt. El conjunt entrenat per Joan Corominas va treballar de valent per endur-se la victòria en un partit on el conjunt solsoní va aprofitar dos gols a pilota aturada durant la primera meitat. L'equip visitant, però, va reaccionar a la segona meitat i va ser superior gràcies a la posesssió. Ambdós equips van saltar damunt del ter-reny de joc amb igualat i alternances d'ocasions. En dues jugades puntuals, l'equip de casa va ser capaç d'obtenir distància, primer amb un gol de Múrcia, al minut 19, i, deu minuts més tard, Valero va fer el segon.

A la segona meitat, l'Agramunt va fer un pas endavant i va començar a dominar amb la pilota. Els locals, cada cop més tancats al seu camp, intentaven aguantar les envestides per seguir amb avantatge en el marcador. L'equip visitant va retallar distàncies a falta de deu minuts per al final en una acció de pilota aturada. Rivera va ser el més llest de la classe i va aprofitar un rebot per posar el 2-1. L'Agramunt va apretar de valent però va topar amb una sòlida defensa local que va ser capaç de mantenir l'avantatge per sumar els tres puns.