L'escorta Klay Thompson va trencar un rècord històric de l'NBA en anotar 14 triples en la pallissa del seu equip, els Golden State Warriors, als Chicago Bulls (124-149). El californià va anotar 14 dels 24 triples que va intentar en només 26 minuts a la pista, i va superar el rècord anterior, establert pel seu company Stephen Curry (13).

Thompson, que estava protagonitzant un gris inici de temporada amb un 5/36 en triples en els seus primers set partits, va esclatar a Chicago, on va protagonitzar un espectacular primer quart amb 6/7 en triples i 22 punts.

Lluny de relaxar-se, el californià va seguir exhibint-se i va anotar el seu desè triple a l'equador del segon parcial. Gràcies a la seva punteria, els Warriors van arribar al descans amb 92 punts anotats, la segona millor marca de tota la història, només per darrere dels 107 que Phoenix Suns van anotar en un partit el 1990.

Malgrat un xoc amb un company d'equip que li va provocar una petita ferida al front, Thompson no va perdre la seva punteria i, quan faltaven cinc minuts per finalitzar el tercer quart, va assolir la xifra de 14 triples, llançant just davant de Curry, que no va dubtar a celebrar-ho malgrat que havia perdut el rècord. Finalment, el nou plusmarquista va acabar el partit amb 52 punts en 27:33 minuts i un gran 14/24 (58% d'encert) en llançaments de tres.

31 punts insuficients

D'altra banda, Els San Antonio Spurs de Pau Gasol van superar els Dallas Mavericks malgrat la millor nit, fins al moment, de l'eslovè Luka Doncic a l'NBA (113-108). El base va anotar 31 punts a més de capturar vuit rebots, però la seva actuació va ser insuficient Gasol va jugar 14 minuts, no va anotar però ha capturat 5 rebots.